Digitalsonline
DigitalsOnline.nl klacht indienen? Klachtenkompas vraagt om antwoord.
Aangeboden door de Consumentenbond. Zoek hen op Twitter of Facebook om je klacht met hen te delen. Beste DigitalsOnlinenl, los jullie klachten eens op! Katja plaatst klacht over DigitalsOnline.nl. m.m90 plaatst klacht over DigitalsOnline.nl. Retourneren zonder reden en zonder toestemming.
Gyproc plafond
Klacht over DigitalsOnline.nl? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Via Bol.com heb ik een Samsung batterij gekocht bij DigitalsOnline. Deze blijkt nog veel slechter te functioneren dan mijn 3 jaar oude batterij. Springt van 60% in 2 sec naar 0%, zodat telefoon uitvalt. En evenzo in 2 sec van.
GDPR
Digitalsonline Beoordelingen Lees www.digitalsonline.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Originele oplader met usb-c kabel. Kreeg een oplader met micro usb, contact opgenomen met bol.com die ze pas na een paar keer te pakken kreeg, zij gaven aan ik moet mailen naar digitalsonline dat gaf dit bedrijf aan dan regelen ze een lader met usb-c kabel.
IKEA
Digitalsonline.nl reviews BESLIST.nl.
Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier NOOIT meer iets koop. Meer dan een jaar geleden geplaatst Richard Vrijhof. Bestelling na 4 weken nog niet ontvangenvolgens, digitalsonline wel verstuurd. Telefonisch niet te bereiken. Word niet gereageerd op mail.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Digitalsonline